Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nepolitik

23. 7. 2008 14:40
Pro určitý druh plemen

by mělo být něco jako řidičský průkaz nebo zbrojní pas. Majitel, který si chce pořídit psa určitého plemene by měl složit určitou zkoušku ze základního výcviku psů velkých plemen. Když někdy slyším, jak se majitel s takovým psam dohaduje vstávají mi vlasy hrůzou na hlavě. Nejstrašnější je snad povel >pocem<.

0 0
možnosti
HM

zluta-rozinka

23. 7. 2008 15:03
Re: Pro určitý druh plemen

každý pes může ublížit, zrovna jako člověk, každý pes potřebuje výcvik... nebo ho musíme vodit celý život na vodítku. je to zodpovědnost za to, co si ochočíme. nevím, proč by měli skládat zkoušky je někteří a vůbec nevím, proč by měli skládat zkoušky všichni. když donutíte kdejakýho cikána, který chová 5 psů, aby svoje psy přihlásil , zaplatil za ně poplatek a šel s nima na zkoušku (a to vás chci vidět!!), tak jo....  :-(

0 0
možnosti
LM

xluke

23. 7. 2008 13:43
Neni potreba nic zakazovat

Pouze dusledne trestat majitele za vse, co jejich milacek zpusobi. Od hovinek az po poskozeni zdravi, ci smrt. Az si par pejskaru pujde sednout, tak pochopi, ze i jejich milacek musi mit nahubek. Az zaplati nekolikrat pokutu, zacnou si nosit ten sacek. To je cele.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

23. 7. 2008 14:17
Re: Neni potreba nic zakazovat

Jenže hovinka musí hlídat a pokutovat městská policie, ale ta je teď naštvaná, že jí zakázali její nejoblíbenější hračku - radar a celkem pohodlný výběr penízků do obecní kasy, za což je spokojení starostové drbali za ouškem. Ještě se tedy sníží k podřadnější práci, což je kontrola parkovného na autech. Těžko chápou, že mě jako občana víc rozčilují psí exkrementy na chodníku než auto na náměstí, které nezaplatilo pětikorunu.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

23. 7. 2008 13:31
Povolme vše

Povolme ať si každý pes pobíhá kde chce, povolme ať si každý chová jaké zvíře chce a venčí ho také kde chce..........a zároveň povolme volné držení střelných zbraní, ať ní můžeme útočící cokoliv zastřelit a zachránit si tak svůj život či zdraví. Zastřelení majitele útočícího zvířete, který tuto situaci způsobil bude ponecháno na libovůli napadené oběti.

0 0
možnosti
MV

leather-man

23. 7. 2008 13:01
Ale paninko,

městské (obecní) policie zřizuje město (obec), takže příště se obraťte na magistrát (radnici, obecní úřad), než (zbytečně) oslovovat poslance.

0 0
možnosti
HM

zluta-rozinka

23. 7. 2008 14:59
Re: Ale paninko,

tady se ale ani tak neoslovují poslanci, jako my všichni R^

0 0
možnosti
P

petrv19

23. 7. 2008 13:00
??

co je to za blábol?!?! tady jde o to, aby cizi psi neobtezovali ostatni, co je na tom?

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1190x
Vezmi si, co je tvoje, ostatním dej, co jim patří. Podle toho žiju - tedy aspoň se snažím :o)

Seznam rubrik

Co právě poslouchám